ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι σημαίες μας ανταποκρίνονται σε όλες τις διεθνείς προδιαγραφές. Η μέθοδος εκτύπωσης εξαρτάται απο το σχέδιο που απεικονίζεται και δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την διάρκεια ζωής των σημαιών. Οι σημαίες μας εκτυπώνονται είτε ψηφιακά, είτε με την μέθοδο της μεταξοτυπίας, σε ειδικά υφάσματα 90, 100 και 110 γραμμαρίων – πλέξεις που εξασφαλίζουν ταυτόχρονα διαπερατότητα στο χρώμα της σημαίας και ελάχιστο βάρος για καλυτερο κυματισμό, λιγότερη καταπόνηση των ραφών και μικρή κατακράτηση υγρασίας.

1. ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΑΣ

  • Μην εκθέτετε τη σημαία σε ισχυρούς ανέμους (πάνω από 6 στην κλίμακα μποφώρ) ειδικά όταν βρέχει. Η βροχή βαραίνει τη σημαία και σε συνδυασμό με τον δυνατό αέρα ταλαιπωρούν πολύ τις ραφές.
  • Η ραφή στην άκρη της σημαίας που κυματίζει ελεύθερα, είναι το πρώτο μέρος που θα φθαρεί.  Μπορείτε να την επιδιορθώσετε ενισχύοντας τις ραφές αμέσως μόλις παρουσιάσουν σημεία φθοράς, για να αυξήσετε τον χρόνο ζωής της σημαίας σας. 
  • Σιγουρευτείτε ότι η σημαία σας κυματίζει ελεύθερα.  Δέντρα, κολώνες και άλλα εμπόδια που περιορίζουν την κίνηση της σημαίας θα φθείρουν γρηγορότερα τις ραφές και το ύφασμα.
  • Οι σημαίες που αναρτώνται στο κέντρο της πόλης έχουν μικρότερο ρίσκο καταστροφής από τον άνεμο,  αλλά πολύ συχνά το χρώμα αλλοιώνεται λόγω καυσαερίων. Οι σημαίες μας μπορούν να καθαριστούν με στεγνό καθάρισμα ή με ελαφρύ  ξέπλυμα σε κρύο νερό - ποτέ σε πλυντήριο.
  • Τα παραπάνω αφορούν στο ύφασμα της σημαίας. Τα συστήματα ιστού - βάσης μας έχουν έως δύο έτη ζωής, εφ’όσον τοποθετούνται σύμφωνα με τις οδηγίες μας και προφυλάσσονται απο εξωτερικές φθορές (χτυπήματα, συγκρούσεις με οχήματα, βανδαλισμούς).

2. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΘΛΩΝ - ΒΡΑΒΕΙΩΝ - ΠΛΑΚΕΤΩΝ:

  • Καλό είναι κατά τον καθαρισμό των επάθλων να αποφεύγεται η χρήση οινοπνεύματος, οξέων και δυνατών απορρυπαντικών.
  • Ιδιαίτερα για τις επιφάνειες που φέρουν εκτύπωση με χρώματα UV, προτείνεται στεγνός καθαρισμός με χρήση ενός υφάσματος που δεν αφήνει ίχνη, όπως για παράδειγμα ένα πανάκι καθαρισμού γυαλιών.
  • Στις επιφάνειες Plexiglas πρέπει να αποφεύγεται κάθε χρήση οινοπνεύματος, καθώς αυτό εισχωρεί στο υλικό και το καταστρέφει. 

3. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ(BEACH STANDS) ΚΑΙ ΒΑΣΕΩΝ ΕΔΑΦΟΥΣ

Οι πληροφορίες σχετικά με τη συναρμολόγηση των ιστών παραλίας (beach stand) και των βάσεων εδάφους (για beach stands) βρίσκονται στα αντιστοιχα προιόντα.

4. ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΙΣΤΩΝ ΕΔΩ

5. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ  ΕΔΩ