Προσωπικά Δεδομένα

 Η Ηλίας Κοκκώνης Διάδοχοι ΙΚΕ, με έδρα την Πανεπιστημίου 41 (Στοά Νικολούδη), 10564, Αθήνα (ΑΦΜ: 095031430, Δ΄Αθηνών), τηλ. 2103226355, αποστέλλει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με το λογαριασμό σας (όπως ειδοποιήσεις κατάστασης παραγγελίας, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και άλλα) στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε καταχωρήσει κατά την εγγραφή σας. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποθηκεύουμε τη διεύθυνση αυτή καθ όσον παραμείνετε πελάτης μας.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που έχετε καταχωρήσει στις ενότητες 'διεύθυνση χρέωσης' και 'διεύθυνση αποστολής' και μπορεί να τις αποστείλουμε σε συνεργάτες, όπως μεταφορικές εταιρείες ή του υπηρεσίες πληρωμής (paypal, τράπεζες) μόνον όταν: 

  • Προσδιορίσετε ως μέθοδο αποστολής παράδοση στην την τοποθεσία σας. 
  • Προσδιορίσετε ως μέθοδο πληρωμής πάροχο που επιλέξατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Ορισμένα μέλη του προσωπικού μας ενδέχεται να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας. Η πρόσβαση στα δεδομένα να παρέχεται σε βάση ανάγκης για γνώση, προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία σας. Για παράδειγμα, ένας πωλητής λαμβάνει μόνο τα δεδομένα επικοινωνίας σας, αν παραγγείλετε κάτι από αυτον. 

Εάν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιείτε το κατάστημά μας και θέλετε να καταργήσετε τα στοιχεία σας από τη βάση δεδομένων μας (ή αν θέλετε να λάβετε όλα τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και σχετίζονται με το λογαριασμό σας), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο eshop@coconis.gr. 

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν καταστρατηγηθεί, έχετε το δικαίωμα να καταθέσετε καταγγελία στην εποπτική αρχή. Είμαστε υποχρεωμένοι σύμφωνα με τον Κανονισμό της ΕΕ για την Προστασία των Γενικών Προσωπικών Δεδομένων να σας ενημερώσουμε για αυτό το δικαίωμα. 

Πραγματικά δεν σκοπεύουμε να καταχραστούμε τα δεδομένα σας.