Η Εταιρεία μας

 Η εταιρεία μας, «ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΙΚΕ» είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή σημαιών, λαβάρων, ιστών και ειδών παρελάσεως και σημαιοστολισμού από το 1897.

Γνωρίζουμε οτι κάθε σύμβολο, ιστορικό ή σύγχρονο, εθνικό ή και εταιρικό έχει μια βαρύτητα μεγαλύτερη απο τις γραμμές και τα χρώματα που το αποτελούν. Φέρει πάντοτε μία δική του ιστορία, ένα σύνολο αξιών και ‘πιστεύω’. Ένας απο τους στόχους μας είναι να δώσουμε ζωή σε καθένα  απο αυτά τα σύμβολα, και να τα βλέπουμε να ανεμίζουν περήφανα. Γι’αυτό και ενθαρύνουμε την συζήτηση και ανάρτηση φωτογραφιών στα social media μας: για να επεκτείνουμε την απήχησή τους υπερνικόντας τα γεωγραφικά όρια.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να φέρνουμε στο ύφασμα κάθε σύμβολο με σεβασμό, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε τι που αντιπροσωπεύει και αναπαριστά μία ιδέα.

 

Η Ιστορία Μας
1897 - Ίδρυση Ομβρελλοποιίας στην Σμύρνη
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1897 στην Σμύρνη της Μικράς Ασίας απο τον Ηλία Κοκκώνη. Η εταιρία αρχικά είχε σκοπό την κατασκευή και το εμπόριο ομβρελλών, τόσο για την βροχή όσο και για τον ήλιο – απαραίτητο αξεσουάρ για τις κυρίες της εποχής. Λόγω των ραπτομηχανών που είχε η εταιρεία στην διάθεσή της και με αφορμή την απελευθέρωση της Σμύρνης από τον Ελληνικό στρατό το 1919, ξεκίνησε η παραγωγή Ελληνικών σημαιών. Η εταιρεία διατήρησε τις δραστηριότητές της μέχρι και τις τελέυταίες ημέρες του Ελληνισμού στη Σμύρνη.

1922 - Από τη Σμύρνη στην Αθήνα
Μετά το διωγμό των Ελλήνων απο την Μικρά Ασία το 1922, ο Ηλίας Κοκκώνηςξαναστήνει την εταιρεία στην Αθήνα αρχικά στην Σταδίου και από το 1929 στη Στοά Αρσακείου. Στην αρχή η παραγωγή βρισκεται στον ίδιο χώρο στο πατάρι και μεταξύ των υπαλλήλων υπάρχουν και κάποιοι συνεργάτες που διασώθηκαν από την καταστροφή.

1955 - Μεταφορά Εργοστασιακής Μονάδας στο Μαρούσι
Το 1955 η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή στο νεόκτιστο εργοστάσιό της στο Μαρούσι. Η νέα σύγχρονη μονάδα επιτρέπει στην εταιρεία να κάνει τα πρώτα της βήματα στην κατασκευή σημαιών κατα παραγγελία, απεικονίζοντας εταιρικά λογότυπα και εξειδικευμένα σύμβολα.  Έτσι εδραιώνεται η εταιρεία ως σημαντική μονάδα παραγωγής στην Ελληνική βιομηχανία.

1985 - Εγκαίνια Nέου Kαταστήματος στο Χαλάνδρι
Η εταιρεία επεκτείνει το δίκτυό της ανοίγοντας υποκατάστημα στο Χαλάνδρι. Στο νέο κατάστημα παράλληλα με τις σημαίες δίνει μεγάλη έμφαση στο εμπόριο επάθλων και εξυπηρετεί αθλητικούς ομίλους (τόσο ερασιτεχνικούς όσοκαι επαγγελματικούς),σχολεία, ομάδες και συλλόγους.

1997 - 100 χρόνια Κοκκώνης! Έκδοση Εορταστικού Λευκώματος
Για τον εορτασμό των 100 χρόνων της η εταιρεία εκδίδει ένα λεύκωμα με Ελληνικές Ιστορικές Σημαίες. Το λεύκωμα περιλαμβάνει περισσότερες από 200 εικόνες ιστορικών σημαιών από την αρχαία Ελλάδα εως σήμερα. Μέσα απο το λεύκωμα μπορεί κανείς να ακολουθήσει την Ελληνική ιστορία με γνώμονα τα σύμβολα που δημιουργήθηκαν και τιμήθηκαν. Πολλά απο αυτά αναρτώνται ακόμα περήφανα στις γενέτειρές τους.

2010 - Μεταφορά Εργοστασιακής Μονάδας στις  Αχαρνές
Το 2010 η εταιρεία μεταφέρει την παραγωγή της στις Αχαρνές. Οι εγκαταστάσεις λειτουργούν και ως πρατήριο. Εκεί κατασκευάζονται όλες οι σημαίες μας και έτσι ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής και είμαστε σε θέση να μειώνουμε το κόστος και να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στούς πελάτες μας.

2019 - Εγκαίνια νέου Καταστήματος στη Στοά Νικολούδη
Τον Οκτώβριο του 2019 η εταιρεία μεταφέρει το κατάστημα των Αθηνών στη Στοά Νικολούδη. Το νέο κατάστημα με άριστη προσβασιμότητα απο τις συγκοινωνίες της Αθήνας, προσφέρει επιπλέον χώρο και διευκολύνει την γρήγορη εξυπηρέτηση παρά την αυξανόμενη ζήτηση. 

 

Τα Προϊόντα Μας

ΣΗΜΑΙΕΣ – ΛΑΒΑΡΑ – ΕΙΔΗ ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΥ

Στο εργοστάσιό μας στις Αχαρνές Αττικής κατασκευάζονται οι σημαίες, τα λάβαρα και τα ειδη σημαιοστολισμού όπως γιρλάντες, θυρεοί, ιστοί, εξαρτήματα και κοντάρια παρελάσεως.  Ετσι ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής και είμαστε σε θέση να μειώνουμε το κόστος και να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στούς πελάτες μας.

ΕΠΑΘΛΑ - ΠΛΑΚΕΤΕΣ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ - ΣΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας εμπορεύεται κύπελλα, έπαθλα, πλακέτες και μετάλλια. Η συλλογή μας ανανεώνεται κάθε χρόνο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στούς πελάτες μας παρέχουμε εκτυπώσεις και χαράξεις αφιερώσεων, κασετίνες και κορδέλλες για τις απονομές, εκτυπώσεις διπλωμάτων και μια σειρά από αναμνηστικά σήματα όπως μεταλλικές κονκάρδες, κονκάρδες αλόγων, ταμπελάκια συνεδρίων και σήματα πέτου.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

Στα καταστήματά μας θα βρείτε και τα εξής είδη:

  • Διαφημιστικές σημαίες / beach flags
  • Καθισματάκια θεάτρου δικής μας κατασκευής
  • Ομβρέλλες βροχής, ηλίου και διαφημιστικές
  • Χάρτες σημαιών
  • Ανεμούρια διαφημιστικά
  • Παραδοσιακές στολές
  • Μουσικά όργανα παρελάσεως
  • Χάρτινες σημαίες, γιρλάντες και αφίσες για τις εθνικές εορτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:

Κατασκευάσουμε διαφημιστικό υλικό για τους πελάτες μας που θέλουν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους, είτε αυτές είναι μεγάλες εταιρίες είτε συνοικιακά καταστήματα

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τα περισσότερα είδη μας. Αν θέλετε πολλά τεμάχια ή κάποιο είδος που δεν συμπεριλαμβάνεται παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3226355 καθημερινά (εκτός Σαββάτου) 9:00 με 17:00 ή στείλτε μας e-mail στο coconis1@coconis.gr