Η Εταιρεία μας

Με δυο λόγια

Η εταιρία «ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΩΝΗΣ» είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση που εξειδικεύεται στην κατασκευή σημαιών, λαβάρων, ιστών και ειδών παρελάσεως και σημαιοστολισμού από το 1897. Σήμερα, είμαστε οι κορυφαίοι της ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα στην Ελλάδα. Με πάνω από 30 ανθρώπους σε πέντε τοποθεσίες (δύο καταστήματα, δύο αποθήκες και το εργοστάσιό μας στις Αχαρνές) εξασφαλίζουμε κάθετη οργάνωση παραγωγής. 

Είμαστε περήφανοι που ελέγχουμε όλη την παραγωγή μας, από την εκτύπωση του υφάσματος μέχρι το γάζωμα της σημαίας και την επεξεργασία του αλουμινίου για τους ιστούς και τις βάσεις.

Με άλλα λόγια, ένας αιώνας εμπειρίας στην κατασκευή σημαιών εγγυάται την άριστη ποιότητα, τη σωστή εκτέλεση και την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας.

Νέες Τεχνολογίες

Ο κύριος όγκος της παραγωγής μας εκτυπώνεται ψηφιακά σε ύφασμα από πολυεστέρα.
Για το σκοπό αυτό φροντίζουμε πάντα την ανανέωση των μηχανημάτων μας: 

Μας αρέσει να χειριζόμαστε τις τελευταίες τεχνολογίες που μειώνουν το χρόνο παραγωγής και βελτιώνουν την ποιότητα εκτύπωσης, γιατί έτσι ανταποκρινόμαστε όλο και καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ψηφιακή ΕκτύπωσηΦούρνος Θερμοφιξαρίσματος  Μεταξοτυπία 

Σήμερα έχουμε δέκα ψηφιακούς εκτυπωτές για απ’ ευθείας εκτύπωση σε ύφασμα, βινύλιο, μουσαμά και χαρτί θερμομεταφοράς, τρεις φούρνους σταθεροποίησης χρώματος, καθώς και  εκτυπωτές UV και χαρακτικά λέιζερ, τα οποία χρησιμοποιούνται για εκτύπωση πλακετών και βραβείων. Επιπλέον, εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε την παραδοσιακή διαδικασία μεταξοτυπίας για μεγάλες ποσότητες και βαμβακερά υφάσματα σημαιών.

Καταστήματα

Αθήνα:

Το νέο κατάστημά μας στη Στοά Νικολούδη, μια από τις πιο όμορφες στοές της Αθήνας, έχει άριστη προσβασιμότητα από τις συγκοινωνίες της πόλης. 
Η παρουσία μας στο κέντρο της Αθήνας κοντεύει τον ένα αιώνα από το 1922. Μπορείτε να δείτε πάνω από 120 χρόνια ιστορίας μας (συνοπτικά) πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Χαλάνδρι:

Στο παλαιότερο κατάστημά μας, στο Χαλάνδρι, παράλληλα με τις σημαίες δίνουμε μεγάλη έμφαση στο εμπόριο επάθλων και εξυπηρετούμε αθλητικούς ομίλους (τόσο ερασιτεχνικούς όσο και επαγγελματικούς), σχολεία, ομάδες και συλλόγους.  Εμπορευόμαστε αλλά και κατασκευάζουμε επίσης κύπελλα, έπαθλα, πλακέτες, μετάλλια και διπλώματα, με δυνατότητα εκτύπωσης αφιερώσεων καθώς και μια σειρά από αναμνηστικά σήματα όπως μεταλλικές κονκάρδες και σήματα πέτου.

Αχαρνές:

Στο εργοστάσιό μας δίνουμε βάρος στην κάθετη οργάνωση παραγωγής. Ελέγχουμε δηλαδή όλη την παραγωγή μας, από την εκτύπωση του υφάσματος μέχρι το γάζωμα της σημαίας και την επεξεργασία αλουμινίου για τους ιστούς και τις βάσεις. 

Αυτό σημαίνει πως δεν εξαρτόμαστε από εισαγωγείς, αλλά ελέγχουμε όλα τα στάδια παραγωγής και είμαστε σε θέση να μειώνουμε το κόστος και να παρέχουμε πλήρη υποστήριξη στους πελάτες μας, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της πώλησης.

Πιο απλά, προσπαθούμε πάντα να στηρίζουμε τους συνεργάτες και μεταπωλητές μας βοηθώντας τους στην εγκατάσταση των σημαιών τους, επισκευάζοντας κοντάρια και προσφέροντας χαμηλές τιμές για συχνή αντικατάσταση των σημαιών τους.