Τεχνικές Προδιαγραφές Κυπέλλων, Μεταλλίων, Πλακετών


Τεχνικές Προδιαγραφές Κυπέλλων

Τα κύπελλά μας αποτελούνται από μαρμάρινη βάση, πλαστικό ‘λαιμό’ και σιδερένια κούπα. Οι φιγούρες είναι είτε πλαστικές είτε ρητίνης. Σε όλα τα κύπελλα με ορθογώνια βάση υπάρχει δυνατότητα για εκτύπωση λογοτύπου ή κειμένου, σε χρυσό ή αργυρό χρώμα - είτε σε αυτοκόλλητο, είτε σε ταμπελάκι αλουμινίου.

Τεχνικές Προδιαγραφές Μεταλλίων

Τα μετάλλιά μας διαμέτρου 4 ή 5 εκατοστών, είναι κατασκευασμένα από το υλικό Ζαμάκ (κράμα ψευδαργύρου, αλουμινίου, μαγνησίου και χαλκού) και στα τρία χρώματα (επίχρυσο, επάργυρο και χάλκινο). 

Τα μετάλλιά μας διαμέτρου 3.20, 4.50 ή 7 εκατοστών, είναι κατασκευασμένα από σίδηρο και στα τρία χρώματα (χρυσό, αργυρό και χάλκινο).

Η μπροστινή όψη μπορεί να φέρει ένθετο με αναπαράσταση αθλήματος, ή λογότυπό επικαλυμμένο με ειδική στερεοποιημένη σιλικόνη. Η πίσω όψη μπορεί να φέρει κείμενο ή λογότυπο σε διαφανές αυτοκόλλητο.

Η κορδέλα έχει φάρδος 1.10 ή 2.20 εκατοστών και συνολικό μήκος 80 εκατοστά, με κρίκο.

Τεχνικές Προδιαγραφές Πλακετών

Οι πλακέτες μας είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο ή μπρούτζο σε χρυσό και αργυρό χρώμα.

Η εκτύπωση γίνεται ψηφιακά, είτε με χρήση χρωμάτων UV, είτε με laser και αποτυπώνεται στην πλακέτα μέσω διάφανης μεμβράνης. 

Τοποθετούνται σε βελούδινη κασετίνα, στηριζόμενες σε βελούδινη ή ξύλινη 'πλάτη'. Εναλλακτικά, τοποθετούνται ανάμεσα σε φύλλα Plexiglas, στηριζόμενα με βίδες στην κάθε κορυφή. 

Τεχνικές Προδιαγραφές Επάθλων Plexiglas

Οι επιφάνειες Plexiglas κόπτονται και χαράσσονται με χρήση τεχνολογίας laser, ενώ εκτυπώνονται με χρώματα UV. Τόσο το περίγραμμα - 'σχήμα' - του επάθλου όσο και το λογότυπο είναι προσαρμόσιμα στην κάθε κατασκευή.