Πληροφορίες και Όροι

Πληροφορίες και Οροι

Το e-shop περιλαμβάνει τα περισσότερα προιόντα της εταιρείας μας. Σε περίπτωση που χρειάζεστε κάτι άλλο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι τιμές αναφέρονται σε μικρές ποσότητες (1 εως 5 τεμ).  Για μεγαλύτερες ποσότητες, διαφορετικά μεγέθη και διαφορετικά σχέδια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

ΤΡΟΠΟΣ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι τιμες που θα βρειτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν MONO για παραγγελίες on-line, μετρητοίς και χωρίς κρατήσεις δημοσίου.

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, ακολουθώντας τις οδηγίες. 


 
 ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ 

Οι αποστολές γίνονται εντός 2-10 ημερών από την οριστική παραγγελία σας εκτός από τις ειδικές παραγγελίες που αποστέλλονται εως 15 ημέρες μετά.

Παρακαλω διαβάστε τους τρόπους και τους όρους αποστολής στο "Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής"

 

ΠOIOTHTA ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι σημαίες μας κατασκευάζονται από 100% πολυεστερικά υφάσματα και η εκτύπωση γίνεται είτε με μεταξoτυπία (χρώματα pigment) είτε με ψηφιακή εκτύπωση (χρώματα διασποράς).


ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Πριν από κάθε αποστολή ελέγχουμε προσεκτικά τα προιόντα μας και στέλνουμε προσχέδια στις ειδικές παραγγελίες για την αποφυγή λάθους.
Εάν παρ’ όλα αυτά κάποιο είδος παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασής του με την απόδειξη που θα βρείτε στην συσκευασία σας. 
Τα έξοδα της μεταφοράς, της επιστροφής και της αντικατάστασης του θα είναι δικά μας.

Επιστροφές για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν γίνονται δεκτές.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα πριν τα προϊόντα σας αποσταλούν, γατί στην περίπτωση αυτή θα χρεωθείτε το κόστος μεταφοράς τους. Εξαιρούνται οι ειδικές παραγγελίες οι οποίες, εφόσον έχει ξεκινήσει η παραγωγή τους, δεν μπορούν να ακυρωθούν.

 

ΑΠΟΘΕΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα σχεδόν τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερωθείτε άμεσα ώστε να αποφασίσετε άν θα σταλούν τα υπόλοιπα προιόντα πρώτα ή αν θα σταλούν όλα μαζί αργότερα.

 

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των προιόντων μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα, όχι όμως αν έχει οριστικοποιηθεί η παραγγελία σας.

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Παρακαλώ διαβάστε τους τρόπους πληρωμής στο "Τρόποι Πληρωμής και Αποστολής"