Πληροφορίες και Όροι

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποδέχεστε τους παρακάτω όρους, καθώς και αυτούς που αναφέρονται στη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, τους όρους πληρωμής και τους όρους μεταφοράς.

Απόθεμα:

Όλα σχεδόν τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα, πλην ειδικών παραγγελιών και εκτυπώσεων με ειδικά λογότυπα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε αν προτιμάτε να τροποποιήσουμε την παραγγελία ή να την βάλουμε σε αναμονή μέχρι αυτή να είναι έτοιμη προς παραλαβή.

Τιμές:

Οι τιμες που θα βρειτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν MONO για παραγγελίες on-line, μετρητοίς και χωρίς κρατήσεις δημοσίου. Οι τιμές των προϊόντων μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα, όχι όμως αν έχει οριστικοποιηθεί η παραγγελία σας.

Στο e-shop μας θα βρείτε τα περισσότερα προϊόντα της εταιρείας μας, καθώς και φόρμες επικοινωνίας για ειδικές κατασκευές και εκτυπώσεις. Οι τιμές των ετοιμοπαράδοτων προϊόντων μας αναφέρονται σε μικρές ποσότητες (έως 10 τεμάχια). Για μεγαλύτερες ποσότητες ή ειδικές παραγγελίες (ως προς το μέγεθος ή λογότυπό σας) παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας στείλουμε ειδική οικονομική προσφορά.

Μεταφορά και πληρωμή: 

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί 2-10 ημέρες μετα την ολοκλήρωσή της (Ειδικές παραγγελίες ή παραγγελίες με προορισμό εξωτερικού μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 14 ημέρες). Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και το κόστος μεταφοράς κάνοντας κλίκ εδώ.

Ο τρόπος πληρωμής περιορίζεται ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους και τον χρόνο επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας κάνοντας κλίκ εδώ.

Ακύρωση Παραγγελίας:

Ο πελάτης έχει δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας. Εφόσον αυτή δεν έχει ακόμη αποσταλεί, δεν υπάρχει κάποια χρέωση ακύρωσης παραγγελίας, ενώ σε περίπτωση που έχει γίνει ήδη εξόφληση, θα γίνει επιστροφή από την εταιρία μας εντός 3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας μετά την αποστολή της, δείτε παρακάτω τους όρους επιστροφής.

Πριν την έναρξη παραγωγής ειδικών παραγγελιών ενδέχεται να σας ζητηθεί κατάθεση κάποιας προκαταβολής. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας εφόσον έχει ξεκινήσει η παραγωγή, η προκαταβολή αυτή δεν θα επιστρέφεται. 

Επιστροφή Παραγγελίας:

Πριν από κάθε αποστολή ελέγχουμε προσεκτικά τα προιόντα μας. Για τις ειδικές παραγγελίες αποστέλλουμε προσχέδια στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε δηλώσει κατα την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και προχωράμε στην παραγωγή μόνο κατόπιν της γραπτής έγκρισής σας.

Παρ'όλα αυτά, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής του προϊόντος για οποιοδήποτε λόγο, εντός 14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης ή του τιμολογίου. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα μεταφοράς ή επιστροφής (σε περίπτωση αποστολής με courier παρακαλούμε στείλτε μας το δέμα και το παραστατικό πώλησης με την Γενική Ταχυδρομική σημειώνοντας 'Χρέωση Παραλήπτη') και μπορείτε να ζητήσετε είτε αντικατάσταση και επαναποστολή, είτε επιστροφή χρημάτων (αυτή θα εκτελεστεί 2-5 εργάσιμες ημέρες αφού παραλάβουμε τα προιόντα). Τα προιόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε χωρίς σημάδια χρήσης και φθοράς.

Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών τηρείτε το δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων για 3 μήνες από την έκδοση της απόδειξης ή του τιμολογίου. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι ένα προϊόν μας είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στη διαφημιζόμενη εμφάνιση ή λειτουργία θα πρέπει να μας το αποστείλετε με δική σας επιβάρυνση των μεταφορικών εξόδων. Αν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό λόγω κατασκευής, τότε μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος ή πλήρη επιστροφή του ποσού που έχετε καταβάλλει. Αν το προϊόν αποδειχθεί ελαττωματικό, τότε θα αποζημιωθείτε τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση που το προϊόν δεν αποδειχτεί ελαττωματικό τότε απλά σας επιστρέφεται.

Ως ελαττωματικό ορίζεται προϊόν που φτάνει στα χέρια του καταναλωτή σπασμένο / φθαρμένο ή προιόν στο οποίο η εκτύπωση δεν ανταποκρίνεται στο προιόν που έχει επιλέξει ή το προσχέδιο που έχει εγκρίνει γραπτά ο πελάτης ως προς το μέγεθος, χρώμα ή θέμα εκτύπωσης. Δεν θεωρείται όμως ελλατωματικό εφόσον έχει γίνει κακή χρήση ή συντήρηση όπως ορίζεται εδώ. Ενδεικτικά αναφέρεται πως ο χρόνος ζωής των σημαιών πρέπει να υπολογίζεται περίπου στους 3-6 μήνες εφόσον γίνεται ορθή χρήση. Αυτή περιλαμβάνει

  • Υποστολή της σημαίας τις νυχτερινές ώρες.
  • Υποστολή της σημαίας σε συνθήκες κακοκαιρίας (άνεμος ισχυρότερος των 6 μποφόρ, ισχυρή βροχή, κλπ). Η υγρασία αυξάνει το βάρος της σημαίας και φθείρει το ύφασμα και τις ραφές.
  • Ελεύθερο κυματισμό της σημαίας, χωρίς να εμποδίζεται από δέντρα, κολώνες, καλώδια και άλλα εμπόδια.
  • Οι ραφές στην ελεύθερη άκρη της σημαίας θα είναι οι πρώτες που θα φθαρούν. Ενισχύοντάς τες παρατείνουμε τον χρόνο ζωής τους.